Cristina Neagu are dureri. Șanse mari să rateze Campionatul Mondial din Japonia
Autor: Rodica Mitu pe 23 oct 2019 / 15:00 | Handbal

Cristina Neagu

Cristina Neagu ar putea rata Campionatul Mondial din Japonia, din cauza accidentării suferite la Campionatul European în decembrie 2018.

Deși ar fi trebuit să se întoarcă pe teren în luna octombrie, Cristina Neagu nu a reușit, deoarece genunchiul său nu s-a vindecat.

„Genunchiul e încă slăbit şi are dureri. A început uşor pregătirea, dar apar tot timpul dureri. A făcut câteva investigaţii suplimentare în Austria, însă nu e uşor de aflat cauza durerilor. Săptămâna trecută s-a simţit mai bine, dar trebuie să o luăm treptat şi cu grijă. Când eram la club, la CSM, se aştepta se revină să joace la final de august, apoi s-a prelungit termenul pe finalul lunii septembrie, iar acum e deja octombrie şi nu avem schimbări majore în bine, genunchiul dă semne de slăbiciune permanent în timpul antrenamentelor.

Este foarte supărată din această cauză, cred că ar trebui să se relaxeze mai mult mental. Îşi doreşte foarte mult să revină şi sunt convins că îi este foarte greu în această perioadă. În acest moment, sunt şanse sub 20 la sută să o avem la Campionatul Mondial din Japonia. De aceea eu pregătesc echipa fără ea, pentru că este important să fac asta", a declarat, conform Prosport, selecționerul Tomas Ryde.

Handbal Vezi toate articolele
Crossuri parteneri