Cristina Șișcanu, despre divorțul de Mădălin Ionescu: A fost un pic incomod. Într-adevăr de vreo zece zile...
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Instagram Cristina Șișcanu
Foto: Instagram Cristina Șișcanu
Cristina Șișcanu a făcut dezvăluiri despre divorțul de Mădălin Ionescu.

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu sunt căsătoriți din anul 2011 și au împreună o fetiță, pe care o cresc alături de ceilalți doi copii ai prezentatorului. 

După ce s-a zvonit că relația dintre Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu s-a destrămat, Cristina Șișcanu a făcut primele declarații. 

Cristina Șișcanu, prima reacție despre divorț

Cristina Șișcanu neagă toate zvonurile și spune că problema divorțului nu s-a pus niciodată între ei doi.

"Problema divorțului nu s-a pus niciodată, nu ne-am gândit la așa ceva, nu a fost cazul... nu există așa ceva. Râdem, glumim, dar lucrurile sunt destul de ciudate", a mai spus Cristina Șișcanu.

"Voiam să vorbesc despre situația această cu divorțul. Într-adevăr de vreo zece zile, ne întreabă foarte multe persoane dacă am divorțat, dacă divorțăm...lumea e tot mai preocupată de subiect, pe Instagram mă tot întreabă persoane. Lumea afirmă că noi am divorțat și cu părere de rău afirmă acest lucru...sincer... nu știu cum ar trebui să răspund la o astfel de situație.

În primul rând, nu este adevărat. În al doilea rând, nu știu de ce ar trebui să mă justific dacă e adevărat sau nu, dar înțeleg această curiozitate a persoanelor care ne cunosc, o înțeleg, nu sunt absurdă să nu înțeleg acest lucru. 

Sincer, nu mă deranjează în niciun fel că s-a speculat asta, pentru că nu este adevărat.

Dar într-adevăr a fost un pic incomod pentru că a trebuit să dăm explicații unor oameni. Nu înțelegeam de ce există asemenea întrebări din partea unor oameni pe care nu-i cunosc. Am cercetat problema și se pare că tot Internetul este împânzit de o știre despre ceva de genul acesta, a unui divorț între mine și Mădălin, dar de fapt dacă citești articolele nu despre asta e vorba",  a declarat Cristina Șișcanu, pe pagina sa de Instagram.

Mădălin Ionescu, despre divorț

Acesta a recunoscut că au existat momente când relația de cuplu cu Cristina Șișcanu a fost pe muchie de cuțit, însă a precizat că fiecare clipă dificilă a fost depășită cu inteligență, comunicarea fiind deosebit de importantă. Mai mult, Mădălin Ionescu a sublinitat că niciodată el și soția sa nu și-au pus problema unui divorț.

În luna iunie, Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au sărbătorit 10 ani de la cununia religioasă.

"Au existat situații în care am avut divergențe, dar niciodată nu ne-am gândit serios la separare. Nu am plecat de acasă, nu ne-am jignit, nu au existat acte, gesturi care să lase răni adânci", a mărturisit Mădălin Ionescu.

În completare, el a spus care este secretul relației perfecte: "comunicarea, afecțiunea permanentă, altruismul, pasiunea întreținută, încercarea continuă de a nu-i provoca suferințe partenerei/partenerului, absența jignirilor". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel