Diversiune ieftină! Cristoiu, ipoteză explozivă despre eliberarea lui Dragnea
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Klaus Iohannis - Liviu Dragnea
Klaus Iohannis - Liviu Dragnea
Jurnalistul Ion Cristoiu a lansat un scenariu cu privire la alegerile anticipate și eliberarea lui Liviu Dragnea din închisoare.

"Curentul anti-PSD s-a domolit. Cu o singură observație. Dacă nu cumva băieții, generalii, se gândesc la o șmecherie și anume eliberarea lui Dragnea. Eu profețesc că cea mai bună diversiune pentru a abate atenția de la greșelile guvernării, de la faptul că nu se fac alegeri anticipate, de la faptul că se amână ordonanța pentru alegerea primarilor în două tururi ar fi să iasă Liviu Dragnea din închisoare.

Liviu Dragnea poate fi eliberat ca o diversiune, sigur, ieftină, dar eficientă, și pentru că strategia electorală a lui Klaus Iohannis de a folosi în continuare, după alegeri, pericolul PSD, a eșuat. Probabil și pentru că Marcel Ciolacu e destul de viclean, de abil, ca să nu cadă în capcana întruchipării pericolului pesedist. Ar rezolva asta și atunci vă imaginați, pe baza unei manipulări a diviziei presă, imediat se conturează pericolul Dragnea, să iasă tefeliștii în stradă", a declarat Ion Cristoiu pentru Mediafax.

"Prăbușirea PSD"

"Al doilea lucru ar fi prăbușirea PSD deoarece Dragnea nu s-ar stăpâni să nu se implice în jocurile respective. Vine congresul PSD, congresul ar fi parazitat. Electoratul în loc să fie atent la transformările propuse de Congres, va fi atent la bătăliile lui Dragnea și actuala conducere. Deci, după părerea mea, având în vedere diversiunile ieftine, diversiunile care păreau imposibile până acum, diversiunea cu eliberarea lui Dragnea este posibilă, este și cea mai ușor de făcut, cea mai eficientă și cea mai puțin costisitoare. Și în același timp ți-ai rezolvat toate problemele", a mai spus jurnalistul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel