Criza COVID-19 în Spania. Restricții DURE de Crăciun și Revelion
Autor: Ioan-Radu Gava pe 24 noi 2020 / 16:48 | Internațional

Guvernul spaniol intenționează să limiteze adunările persoanelor în perioada sărbătorilor. Iată care va fi limita de Crăciun și de Revelion.

Guvernul spaniol intenționează să limiteze adunările de Crăciun și Revelion, potrivit unui document oficial ajuns la presa spaniolă. „În ceea ce privește adunările de familie, vă recomandăm să fie limitate la membrii aceleiași gospodării. În cazul în care există un oaspete extern, care nu locuiește de obicei cu familia, întrunirile ar trebui să includă maximum șase persoane și trebuie respectate măsurile de prevenție”, se arată în textul documentului.

Spania se află în stare de urgență de la sfârșitul lunii octombrie și speră să reușească să vaccineze o mare parte a populației până la sfârșitul lunii martie 2021. De asemenea, va înființa 13.000 de puncte de vaccinare pentru a facilita procesul. Ieri, regele Felipe al Spaniei s-a autoizolat timp de 10 zile, după ce a intrat în contact cu cineva care a fost testat pozitiv ca având COVID-19, potrivit TheGuardian.

Te-ar putea interesa și ....
Internațional Vezi toate articolele
Crossuri parteneri