Criză de medici în spitalul din Sibiu cu cei mai mulți pacienți COVID
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Spitalul Județean Sibiu se confruntă cu o criză de medici infecționiști în condițiile în care primește cei mai mulţi pacienţi cu COVID-19 din județ.

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu caută să angajeze încă cinci medici infecţionişti, în condiţiile în care în prezent în Secţia Clinică de Boli Infecţioase lucrează trei medici, a anunţat joi, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ), Daniela Cîmpean, scrie Agerpres. 

"Mi-aş dori şi eu zece medici infecţionişti, dar ştiu cât de greu mi-a fost să-i avem şi pe aceştia trei şi să-i găsim. Dacă dumneavoastră găsiţi încă cinci, aduceţi-i şi noi modificăm organigrama şi îi ducem şi pe aceştia în organigramă", a spus Daniela Cîmpean, joi, în timpul şedinţei ordinare a CJ.

Directorul general al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, Florin Neag, a anunţat, joi, consilierii judeţeni că în prezent există trei medici infecţionişti angajaţi. La începutul pandemiei de COVID-19, Secţia de Boli Infecţioase avea doar doi medici infecţionişti, în condiţiile în care aici au fost cei mai mulţi pacienţi cu infectaţi cu SARS-CoV 2 din tot judeţul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel