CSM Bucureşti, pe un butoi cu pulbere. Cristina Neagu: Azi am primit primul salariu, pe iulie!
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Cristina Neagu. foto: CSM Bucuresti @CSMBOfficial - FB
Cristina Neagu. foto: CSM Bucuresti @CSMBOfficial - FB
CSM Bucureşti stă pe un butoi cu pulbere. O spune chiar Cristina Neagu, cea mai bună handbalistă din lume. 

"Noi, sincer, nu scoatem în evidență lucrurile astea, niciodată nu vorbim în presă, însă sunt lucruri care se adună la un moment dat. Pe lângă asta, este și această problemă a restanțelor salariale.

Abia astăzi am primit primul salariu în acest sezon, pe luna iulie. Nu spun că ăsta e un motiv pentru care am pierdut astăzi, departe de mine gândul ăsta, dar lucrurile se adună, s-au adunat și lunile astea de restanțe și cred eu că, per total, echipa a făcut o figură frumoasă în Liga Campionilor", a precizat Cristina Neagu după meciul cu Rostov Don, din Liga Campionilor, pierdut de românce. 

"E o problemă pe care nu putem să o ascundem"

"Am pierdut azi, dar suntem pe locul 2 în grupă, ne batem în continuare pentru primele două locuri, cu șanse reale de a merge direct în sferturi, așa că suntem în cărți. Suntem triști că nu am reușit să ne facem jocul, dar mai sunt jocuri.

Din moment ce în a doua parte a lunii noiembrie primești abia primul salariu din sezon, nu te simți bine. Am încercat de fiecare dată să venim la antrenament, să ne antrenăm cât putem de bine, să fim profesioniste.

Cred că s-au obținut rezultate bune în Liga Campionilor. În ultimele 3 meciuri am scăzut puțin ritmul, dar au apărut și probleme de sănătate, s-a acumulat și oboseala, pentru că au jucat cam aceleași jucătoare, nu că am avut anumite lipsuri.

Sincer, cred că o echipă care are pretenții să meargă în Final-Four-ul Ligii Campionilor și care vrea să se bată pentru trofeu trebuie să-și respecte jucătoarele și mai ales să le plătească la timp, pentru că asta e o problemă pe care nu putem să o ascundem. Însă am încercat în fiecare zi dăm ce avem mai bun", a explicat Cristina Neagu, conform Digisport

Volume 90%

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel