CSU Craiova, victorie în minutul 91 contra Astrei Giurgiu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Universitatea Craiova
Universitatea Craiova
Universitatea Craiova a învins-o cu emoţii pe Astra Giurgiu, cu scorul de 2-1 (0-0), vineri seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 4-a a fazei play-off a Ligii I de fotbal.

Universitatea a obţinut victoria prin golurile marcate de bosniacul Elvir Koljic (60, 90+1), primul după o acţiune a lui Alexandru Cicâldău, iar al doilea în urma unei incursiuni a lui Ştefan Baiaram. Golul oaspeţilor a fost înscris de un fost jucător al Universităţii, Raoul Baicu (71), de asemenea în urma unei faze personale, la puţine secunde de la intrarea sa pe teren.

Pentru Universitatea a fost primul meci oficial după pauza impusă de pandemia de coronavirus, meciul cu Astra consemnând şi debutul, cu dreptul, al antrenorului Cristiano Bergodi. Universitatea şi-a creat şi alte ocazii, prin Cicâldău, Koljic, Stephane Acka (bară), Andrei Ivan şi Valentin Mihăilă. A

stra nu are nicio victorie în ultimele cinci deplasări, obţinând doar un egal. Astra a obţinut o singură victorie în ultimele opt etape, trei egaluri şi patru înfrângeri. În sezonul regulat, cele două formaţii au câştigat meciurile de pe teren propriu cu 1-0. Universitatea Craiova - AFC Astra Giurgiu 2-1 (0-0), Stadion Ion Oblemenco - Craiova Au marcat: Elvir Koljic (60, 90+1), respectiv Raoul Baicu (71). Arbitru: Radu Petrescu (Bucureşti); arbitri asistenţi: Radu Adrian Ghinguleac (Bucureşti), Ciprian Florin Danşa (Satu Mare); arbitru de rezervă: Rareş George Vidican (Satu Mare) Observator: Laszlo Sajtos (Sibiu) - CCA, scrie Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel