Cu cine s-a întâlnit Cristina Țopescu înainte să moară, premoniție care spune totul
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
Cu câteva zile înainte să moară, Cristina Țopescu s-a întâlnit absolut întâmplător cu mama unei bune prietene, decedată la doar 49 de ani. Este vorba despre mama jurnalistei Simona Catrina, pe nume Dara Codescu. S-a întâmplat chiar pe holurile postului de televizune Canal 33, acolo unde jurnalista avea de prezentat o emisiune.

Alice Năstase-Buciuța a invitat-o pe mama Simonei Catrina la Canal 33, acolo unde s-a văzut cu Cristina Țopescu. Cele două au vorbit tocmai despre moarte, chiar cu câteva zile înainte să se afle și despre moartea Cristinei Țopescu.

„Nu pot... să leg lucrurile astea"

„Ce coincidență nebună! În 17 decembrie, când Cristina a făcut ultima emisiune la Canal 33, cea cu doamna profesoară Mihaela Miroiu și cu Vlad Voiculescu, eu avusesem înainte emisiune cu Dara Codescu, mama Simonei Catrina", a declarat Alice Năstase, potrivit wowbiz.ro.

„Ele două s-au întâlnit atunci, se mai cunoșteau din presă, scriseseră una despre alta, mai vorbiseră, dar s-au reîntâlnit, au vorbit despre cartea pe care noi am scris-o despre Simona Catrina. Și Cristina a zis: Deci a fost un moment în care, cumva am vorbit despre moarte și pe urmă... nu pot... să leg lucrurile astea", a mai mărturisit Alice.

Simona Catrina a trecut printr-o suferință cumplită. Fusese diagnosticată cu cancer și făcuse o dublă mastectomie, avea ciroză și făcea tratament periodic la Fundeni, avea diabet, dar ținea regim și totul părea să meargă spre bine. Destinul a fost însă unul crunt și, la data de 3 martie 2017, s-a stins din viață, pe un pat de spital, după ce cu o zi înainte inima ei, care, de altfel, părea sănătoasă la ultimele analize, n-a mai vrut să mai bată. A făcut un stop cardiac în somn.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel