Cu testele COVID-19 în mână, la COADĂ, la poarta spitalului. Dorobăț: PRESIUNE. Nu este posibil
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Foto ilustrativ
Foto ilustrativ
Carmen Dorobăț, managerul Spitalului de Boli Infecțioase Sfânta Parascheva din Iași, a spus, la Digi24, că sunt probleme cu privire la pacienții care stau și așteaptă să fie evaluați. 

”Aici este într-adevăr o nemulțumire, iar noi ne găsim între presiunea de a găsi un loc pentru un pacient care este de internat, care este grav, și pacienții care stau la poartă și așteaptă cu testele în mână” a dezvăluit medicul. 

Carmen Dorobăț a mai spus că a purtat discuții și cu Nelu Tătaru pentru o colaborare mai strânsă cu medicii de familie, pentru a debloca această situație. În plus, au fost discuții pentru a încerca o eșalonare. ”Este foarte neplăcut, vrem să facem cât mai corect activitatea medicală, dar, fizic vorbind, nu este posibil să acoperim un număr atât de mare de pacienți pe parcursul unei gărzi” a afirmat managerul de spital. 

”Cam 7 minute cel puțin durează la un pacient asimptomatic să facem toate formele pentru a putea pleca. Cam 25 de minute durează să fie rezolvați trei pacienți” a punctat medicul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel