Culise România TV. Ciutacu: Noi am dat tonul cu breaking news după breaking news!
Autor: Rodica Mitu pe 01 mai, 14:15 | Mass-media
Exclusiv

Facebook Victor Ciutacu

Victor Ciutacu a fost întrebat cum arată o zi de muncă din viața sa.

„Munca mea începe când mă trezesc, când mă uit pe lista de invitați. Încerc să găsesc variante noi, adaptate momentului pe care îl trăim. Venisem inițial cu ideea stupidă să chemi invitați în fiecare zi în funcție de ce se întâmplă. Nu merge, tată! La câte televiziuni sunt, toți sunt rezervați cu o săptămână înainte. În primul rând, mă uit să văd în ce măsură se potrivesc invitații pe care îi am deja confirmați cu subiectele care mi se par mie de interes. Încep să-mi fac idei de emisiune, rup toate site-urile, mă uit peste tot și încerc să mă diferențiez. Dacă facem toți același lucru... Reorientează-te, rupe telefoane, caută, sună alți oameni. Totul se transpune într-un e-mail pe care îl trimit celor cu care lucrez la facerea emisiunii. După, alte telefoane. Unii au idei și schimbăm iar desfășurătorul. Căutăm alți oameni. Pe la 17.00, ajung la muncă. Ne întâlnim iar și decidem. În acest timp, se lucrează materialele, alea nu se fac singure”, a spus Victor Ciutacu în cadrul interviului acordat DCNewsTV. „Spre exemplu, multe materiale se pierd, pentru că începe altceva, iar a doua zi mai e sau nu mai e valabil. Totul se schimbă”, a mai zis Victor Ciutacu. 

„Nu e așa de simplu cum pare! La un material de trei minute s-a muncit ca la balamuc! Când suntem convinși că emisia va decurge așa cum am stabilit noi, constatăm la 20.30 că se întâmplă nu știu ce nenorocire”, a continuat Victor Ciutacu. 

„Ziua mea de lucru, cu mici pauze, începe la ora 10.00 și se termină la 23.00, dacă nu intrăm în regim de breaking news”, a mai spus acesta. 

Ulterior, a adăugat: „Eu aș inventa televiziunea care să facă ceva invers decât breaking news. Noi am dat tonul cu breaking news după breaking news, pe care îl folosesc toți cei care ne-au înjurat pentru asta.”

VIDEO: 

Mass-media Vezi toate articolele
Crossuri parteneri