Cum a apărut Dani Oțil în direct. Au rămas ȘOCAȚI, apoi i-a BUFNIT râsul INSTANT: "Cum dr*cu mergeți cu ăștia, mă?!"
Autor: Giorgiana Croitoru pe 15 oct, 08:23 | Vedete

Dani Oțil a apărut în această dimineață total schimbat, în direct la Neatza cu Răzvan și Dani. 

Dani Oțil a întârziat în această dimineața la emisiune, dar apariția sa a stârnit amuzamentul colegilor de platou care l-au văzut total schimbat. Totul a plecat de la faptul că Dani a vrut să-l imite pe colegul său, din punct de vedere vestimentar, după ce a fost acuzat că e prea simplu.

Dani Oțil: Îmi cer mii se scuze pentru întârziere, dar nu am știut care, unde vine. Să vă spun sincer nu au fost porniți de mult și nu au luat-o la prima cheie... șobolanii (n.r. pantofii), dar merg de parcă sunt noi! Sunt într-o nouă fază vestimentară a mea. M-am gândit să schimb ceva. Am fost considerat prea de la țară, prea simpluț și am decis ca de astăzi să fac câteva...

"Ia, liniște, liniște... ce se aude când merg prin platou?", a întrebat el în timp ce se plimba prin platou, pentru a i se auzi zgomotul tocurilor de la pantofi. 

Dani Oțil: Cum dracu mergeți cu ăștia, mă?! 

Răvan Simion: Să-l treceți și pe Dani pe lista celor care vor să fie ca mine perioada asta! Ce te rog eu tare mult pe tine, să nu fii o chestie reciprocă, adică să nu-mi ceri vreodată să mă îmbrac ca tine, că nu pot în halul ăla. Mi se pare că-l imită pe Cristi Iacob. 

În tot acest timp, Florin Ristei și Ramona nu s-au putut opri din râs.

Te-ar putea interesa și ....
Vedete Vezi toate articolele
Crossuri parteneri