Cum ar putea arăta viitorul aviației. Scaunul acesta te poate feri de virus?
Autor: Alexandru Ichim pe 02 iun, 21:47 | Internațional

Foto: Courtesy Universal Movement / CNN. Nou concept de scaun pentru avion: Interspace Lite este un nou design al scaunului de avion

Un nou design al scaunelor din avion te-ar putea feri de noul Coronavirus? Iată cel mai nou concept. 

Pe măsură ce dezbateriile la nivel mondial continuă cu privire la cum și cât de sigur este un zbor de pasageri, designerii scaunelor de avioane continuă să schițeze concepte pentru cum ar putea arăta viitorul aviației, scriu jurnaliștii de la CNN

Cea mai recentă versiune de design a scaunelor din avioane este Interspace Lite, prezentată de Luke Miles, fondatorul companiei Universal Movement Technology.

În decembrie 2019, Miles a lansat un nou design al scaunului intitulat Interspace, conceput pentru a face somnul la clasa economic puțin mai ușor datorită „aripilor căptușite” care se pliază din spatele ambelor părți ale spătarului scaunului.

Interspace Lite reface acest design ca răspuns la Covid-19

 

Miles consideră că va oferi o soluție activă pentru distanțarea socială la bord.

Ca și alte modele recente ale scaunelor de avion, inspirate de pandemie, Interspace Lite implică adăugarea unui kit pe scaunul mijlociu al avionului. Se bazează pe ideea că companiile aeriene vor bloca temporar scaunele din mijloc pentru a permite mai bine distanțarea, dar nu vor dori să schimbe definitiv interiorul cabinei.

Ceea ce face ca acest concept să iasă în evidență, spune Miles, este că divizorul care separă fereastra și scaunul de culoar nu este un ecran clar, ceea ce îi va face pe călători să se simtă mai confortabil.

Te-ar putea interesa și ....
Internațional Vezi toate articolele
Crossuri parteneri