Cum arăta Andreea Raicu la 16 ani. Fanii sunt UIMIȚI. "Am fost complexată de GURA mea!"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Andreea Raicu
Andreea Raicu
Andreea Raicu a publicat o fotografie din adolescență care i-a surprins pe fani. Iată ce a marcat-o pe vedetă. 

La 43 de ani, Andreea Raicu arată extraordinar și împărtășește mereu sfaturi celor ce o urmăresc pe rețelele de socializare. Vedeta a publicat o fotografie de pe vremea când era la adolescență și avea doar 16 ani, imagine ce i-a surprins pe fani. 

”Eu, la 16 ani! Atâtea amintiri frumoase. Nici nu aveam eu idee câte îmi rezervă viitorul!”, a scris Andreea Raicu în dreptul imaginii de pe Facebook. 

Marcată de perioada adolescenței. "Am fost complexată de gura mea!"

”Toată adolescenţa am fost complexată de gura mea! Mi se părea ca am buzele prea mari, nu îmi plăceau deloc şi mă mai pricopsisem şi cu o poreclă care mă timora şi mai tare. Când am mai crescut, ele au devenit un atu, un motiv de complimente atât din partea femeilor, cât şi a bărbaţilor. Paradoxal, presa mai resuscitează şi azi subiectul acidului hialuronic pe care mi l-aş fi injectat în buze!

De fiecare dată îi invit să caute în arhivă poze cu mine de când aveam 20 de ani şi vor vedea că nu s-a schimbat nimic! Morala: ceea ce la un moment dat percepeam ca pe un defect fizic s-a transformat într-o calitate. Şi nu cu ajutorul medicului estetician, ci al timpului. De fapt, nu s-a schimbat nimic fizic la mine, ci doar psihic. Pentru că buzele sunt doar un exemplu”, a declarat ea în urma cu ceva timp, potrivit okmagazine.ro.

Citește și: Mihai Șora, mesaj FULMINANT. "Văd revărsându-se LENEA intelectuală. ELE produc cele mai barbare DEZASTRE"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel