Cum arăta Margherita acum 11 ani. Schimbarea RADICALĂ a "vedetei de la Hollywood"
Autor: Giorgiana Croitoru pe 26 mai, 14:48 | Vedete

De-a lungul anilor, Margherita de la Clejani s-a transformat radical. Iată ce pot face câteva intervenții chirurgicale.

Margherita de la Clejani s-a aflat încă de mică în lumina reflectoarelor, fiind permanent alături de părinții de la care a preluat și talentul muzical. Ulterior, după ce a mai crescut a reușit să-și construiască o carieră și să se facă remarcată prin orice metode. Cu toate acestea, de-a lungul timpului, aceasta a apelat la tot fel de lucruri pentru a-și schimba stilul și înfățișarea. 

Marga a debutat în urmă cu 11 ani, pe când avea doar 17 ani, a apărut la una dintre edițiile show-ului „Talente fără număr", o emisiune-concurs pentru tinerii maneliști, realizată și jurizată de Dan Bursuc.

Din fata inocentă, în vedeta de la Hollywood

 

Dacă atunci poza într-o fată cuminte și inocentă, acum fiica Clejanilor a devenit o "vedetă de la Hollywood" și pozează în fata rea despre care mai nou se spune că este consumatoare de droguri. Ei bine, nu doar atitudinea ei s-a schimbat, ci și aspectul, iar dacă în trecut era cu mult mai plinuță și blondă, intervențiile chirurgicale au schimbat-o radical. 

„Trebuie să muncească mult, așa cum muncesc și eu, că sunt la început și sper ca într-o bună zi să ajung ca mama mea", declara Margherita la acea vreme. 

 

Te-ar putea interesa și ....
Vedete Vezi toate articolele
Crossuri parteneri