Cum ascunzi pozele dintr-un telefon cu iOS/Android. Metoda simplă
Autor: Ema Apostu pe 19 feb, 08:40 | IT & C

Sursa foto: Pixabay

Dacă vrei să ascunzi pozele din telefon sau tabletă, se poate. Iată ce trebuie să faci.

iPhone, iPad sau iPod Touch

Selectează o poză, iar apoi în partea stângă jos vei găsi butonul share. Se va deschide un meniu. Du-te în partea de jos iar pe urmă selectează opţiunea de a ascunde poza - Hide, scrie cumsa.ro.

Cum să faci pozele vizibile după ce le-ai ascuns

Accesează aplicaţia Photos și du-te în partea de jos a meniului. Vei vedea folderul Hidden. Deschide-l şi vei găsi toate fotografiile pe care le-ai ascuns. Apasă pe o poză, apoi pe butonul de Share și selectează Unhide. 

Vezi și: Cum vezi dacă cineva îţi spionează conversaţiile pe WhatsApp. Metoda simplă

Cum să faci pozele vizibile pe un iPad, după ce le-ai ascuns

Deschide aplicaţia Photos. După aceea, accesează fişierul Hidden. Apasă pe poza sau pe video-ul pe care vrei să îl faci vizibil din nou. La final, apasă butonul Share, iar pe urmă selectează Unhide.

Telefon/tabletă cu Android

Accesează aplicaţia Google Photos din dispozitivul tău. Selectează imaginile pe care vrei să le ascunzi. Apasă meniul format din trei puncte verticale în partea dreapta sus. Selectează opţiunea Move to Archive din meniu.

Cum să faci vizibile pozele ascunse

Accesează aplicaţia Google Photos. Selectează Albume, iar apoi folderul Archive. Selectează pozele care vrei să reapară. Pozele care sunt ascunse au o tentă gri, aşa că apasă pe o fotografie, iar apoi selectează opţiunea Unhide the photo.

Vez și: Cum vezi dacă cineva are acces la contul tău de Facebook. Cel mai simplu mod

IT & C Vezi toate articolele
Crossuri parteneri