Ingrediente:
- 3 cartofi
- 50 g parmezan
- 1 linguriţă boia dulce sau iute
- 1 linguriţă usturoi pudră
- sare şi piper
- pătrunjel
- ulei
Cum se prepară
Curăţaţi cartofii. Înfigeţi cartofii într-o ţepuşă de lemn pentru frigărui. Tăiaţi în spirală cartofii folosind un cuţit mic pentru curăţat legume. Trageţi uşor cu degetele de fiecare spirală pentru a creea spaţii între spirale, scrie delicatese.net.
Amestecaţi într-un castron parmezanul cu boia, sare, piper şi usturoi pudră. Ungeţi fiecare cartof cu ulei folosind o pensulă. Presaraţi generos peste cartofi din compoziţia de parmezan. Daţi la cuptor pentru 35-40 minute la 190-200 grade C. La final puteţi presăra parmezam şi pătrunjel tocat mărunt.
Cei de la Delicatese au explicat rețeta pas cu pas:
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- SUA și Coreea de Sud blochează transporturile de petrol din Coreea de Nord. Cooperare ilegală cu Rusia, suspectată
- Horoscop 27 martie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care trebuie să facă schimbări la serviciu. Șefii te vor privi cu alți ochi
- Musaca de post, rețeta simplă. Cine a zis că fără carne n-are gust?
- Ruptura dintre Harry și William, tot mai adâncă. Condiția Ducelui de Sussex pentru a veni de Paște în Marea Britanie
- Modificare majoră în Programul Casa Verde Fotovoltaice 2024. Laurențiu Neculaescu (AFM): Am învățat de anul trecut / video
- Șoferii, constrânși fizic să reducă viteza. Titi Aur, despre măsura care îi deranjează pe teribiliști: Forțată, dar necesară! / video
- Cele mai vândute telefoane din lume. Samsung nu este nici măcar în top 10
- Casa Verde Fotovoltaice 2024. Laurențiu Neculaescu, AFM: Buget record! Actele necesare
- Mircea Coșea analizează ”războiul șefilor de la guvern cu șefii BNR”: Trebuie să ne speriem!
- Noi reguli în aeroporturile din România, din 31 martie. Poliția de Frontieră explică ce se schimbă odată cu intrarea în Schengen aerian