Ingrediente
500 g carne tocată de pui
½ franzelă
1 ceaşcă lapte
2 linguri unt
sare
3 linguri pesmet
100 g smântână
1 linguriţă făină
1 legătură pătrunjel tocat
piper măcinat
1 ceapă mare
Vezi și: CÂTE MINUTE trebuie să FIERBI OUL pentru a ieși MOALE sau TARE: Timpul corect. Ai greșit până acum!
Cum se prepară
Cureţi ceapa, o tai mărunt, apoi o căleşti în unt topit şi o amesteci cu carnea tocată, franzela înmuiată în lapte şi fărâmiţată bine. Sărezi şi piperezi, după gust. Din acest amestec, faci chifteluţe cu mâna umedă, le dai prin pesmet şi le prăjeşti în unt, potrivit clickpoftabuna.ro.
Pui chiftelele într-o cratiţă mai lată, acoperi cu smântână şi laşi să fiarbă la foc mic, 10 minute. Dacă se desface smântâna, adaugi puţină făină. Când sosul a scăzut puţin, iei cratiţa de pe foc şi presari peste cotlete verdeaţa tocată mărunt. Serveşti preparatul cald.
Vezi și: Cum faci cafea vieneză. Răsfățul de weekend! Rețeta plină de aromă
GOGOȘI BULGĂREȘTI. Alternativa la SCOVERGILE românești. Ies FRAGEDE și gustoase!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
Citește articolele cu aceleași etichete:
- Plata pensiilor pentru luna mai. Daniel Baciu, șeful Casei de Pensii, precizări importante pentru pensionarii români
- Efectele prafului saharian asupra sănătății. Beatrice Mahler: Cine trebuie să aibă grijă să nu iasă din casă
- Horoscop 24 aprilie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care-și pierde controlul. Va fi foarte greu să-ți revii!
- 5 pași pentru un somn mai bun conform oamenilor de știință
- Ce nu știai despre praful din Sahara. „Călătoria“ de mii de kilometri datorită căreia se dezvoltă pădurea amazoniană
- Ce se întâmplă cu pensiile românilor. Răsturnare de situație de la Poșta Română
- Pască pufoasă fără aluat
- Bacterie de origine fecală găsită în 2 milioane de sticle de apă ”de fițe”
- Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu, autoarea unor gafe intolerabile, mută în fața presei. Tace mâlc
- Sephora, gafă majoră. Compania își cere scuze după ce a jignit victimele Fenomenului Pitești / foto în articol