Urmărește emisiunea live
Cum faci maioneză cu ouă întregi, fără să se TAIE. Cea mai rapidă rețetă, sigur nu o știai
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
Maioneza cu ouă întregi de casă se prepară în mai puțin de un minute și o poți folosi în rețete de salate sau aperitive.

Ingrediente maioneză cu ouă întregi

2 ouă întregi

350-400 ml ulei

1 linguriță rasă de sare

1/4 linguriță piper proaspăt măcinat

1 linguriță muștar

1 lingură suc lămâie

Mod de preparare maioneză cu ouă întregi

Pune ouăle întregi în vasul unul mixer/blender, toarnă tot uleiul peste ele. Mixează bine, astfel încât să se formeze o spumă albă. La final asezonează cu sare, piper proaspăt măcinat, muștar și suc de lămâie.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel