Cum faci mămăliga perfectă. Secretele celui mai popular aliment
Mămăligă
Mămăliga a avut mereu un loc de cinste în bucătăria românească.
Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să obții mămăliga perfectă:
După ce ai pus apa la fiert cu un praf de sare, presară și un praf de mălai în apă. Nu aștepta până când apa deja clocotește pentru a turna restul de mălai.
Pentru o mămăligă mai fină, toarnă mălaiul în ploaie, nu dintr-o dată.
Poți folosi lapte în locul apei.
Amestecă pe tot parcursul fierberii mălaiului.
Dacă nu gătești mămăligă în post, adaugă o lingură de unt la final, după ce închizi focul, notează retetepractice.ro. Lasă mălaiul să fiarbă aproximativ 30 de minute înainte de a stinge focul.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
Ascultă articolul în limba română Listen to the article in English Écoutez l'article en français Playlist audio - ascultă toate știrile
- Marte în Berbec, din 30 aprilie. Ce aduce în viețile noastre. Patru zodii sunt primele afectate
- Doi mari actori români au scris istorie împreună, dar s-au urât în viața reală. De ce nu și-au vorbit timp de 32 de ani
- Lovitură de teatru la CCR: documente ANAF, declarate neconstituționale în procesele penale
- Probleme pentru doi concurenți, la Te cunosc de undeva: "M-am trezit cu genunchiul umflat"
- "Să aprindem grătarele". Ce spune Mihaela Bilic despre mici, cel mai popular aliment printre români
- DNA, primele acuzații oficiale după perchezițiile la Complexul Energetic Oltenia (CEO). Cine este directorul reținut. Acuzațiile procurorilor
- Dispare obiceiul de a consuma vin? Ce afectează vânzarea popularei băuturi
- 10 lucruri pe care nu le știai despre primarul USR Dominic Fritz
- Selly, explicații în scandalul cu Radu Alexandru - "piticigratis", Iorga, Adrian Elicopter de Luptă și acuzațiile de viol / video
- BANCUL ZILEI: Lucruri dificil de realizat