Cum fierbi carnea rapid. Ai nevoie de un ingredient banal. Nu e vorba despre sare!
Autor: Ema Apostu pe 31 iul, 16:52 | Magazin

Există un truc eficient care te ajută să accelerei procesul de fierbere a cărnii. Ai nevoie doar de un ingrediente pe care orice gospodină îl are în bucătărie. Și nu este vorba despre sare!

1. Pentru a accelera fierberea cărnii, adăugaţi în oală o lingură de oţet sau zeamă de lămâie.

2. Bulionul se pune la mâncare numai atunci când aceasta a dat primul fiert. Altfel, îşi pierde culoarea, iar legumele se întăresc.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

3. Pentru că maioneza să nu se taie, puneţi la început, peste gălbenuşuri, o linguriţă de sare.

4. Cartofii la tavă se rumenesc mai bine dacă sunt tăvăliţi înainte prin ulei.

*Aceste sfaturi au fost preluate din Calendarul 1985, editat de REECOOP și tipărit de Întreprinderea Poligrafică Galați.

Vezi și: Supă pisată cu pui prăjit. Rețetă veche, tărănească preparată în comunism

Cu ce poți înlocui rântașul de făină în mâncare. Ideea salvatoare a bucătarilor

Te-ar putea interesa și ....
Magazin Vezi toate articolele
Crossuri parteneri