Cum îţi pot schimba radical viaţa opt portocale
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
De opt portocale avem nevoie pentru ca viața noastră să se transforme radical. 

Odată cu intrarea în noul an chinezesc, care începe pe 24 ianuarie, putem avea parte de prosperitate...rostogolind prin casă opt portocale!

"Având forma rotundă şi aurie, portocalele nu-ţi aduc decât prosperitate. Dai drumul la portocale în casă. Avem nevoie de opt portocale. E bine să le lăsaţi pe jos şi să puneţi nişte copii să dea cu picioarele în ele. Nu e bine să fie șapte, pentru că 7 reprezintă cifra furturilor. Acest ritual de a lovi portocalele se poate face în prima săptămână a anului nou chinezesc. După ce aruncăm portocalele pe jos, le mâncăm.

Anul nou durează două săptămâni, până la sărbătoarea lanternelor. Şi atunci le putem lăsa pe jos aceste două săptămâni. Dar dacă nu, oricând vrem putem să le mâncăm. De obicei, la restaurante sau la expoziţii sau deschideri de business-uri, o să întâlniţi aceste opt portocale. Condiţia este că, dacă cineva ia o portocală, trebuie să îl laşi să o ia, fără nicio problemă, dar trebuie să fii atent să iei şi tu una. Ca din opt să transformi în șase.

Totdeauna trebuie să fie în număr par, cu excepţia lui doi, care înseamnă boală. Dacă ne deschidem un magazin sau o afacere, e bine să ne întâmpinăm clienţii cu opt portocale. Aceste lucruri se folosesc de zeci de ani, de sute de ani şi ele funcţionează", a dezvăluit Marian Golea la Antena Stars.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel