Cum s-a îmbrăcat Simona Halep în ziua cununiei civile. Gata! A spus marele DA / foto
Autor: Ioana Dinu pe 15 sep, 17:28 | Vedete

Simona Halep

Simona Halep s-a căsătorit miercuri, 15 septembrie.

Este o zi specială pentru Simona Halep. În imaginea de mai jos, vedeți ce ținută a ales sportiva în ziua în care a spus marele DA:

          Vezi această postare pe Instagram                      

O postare distribuită de sorin stratulat // hairstylist (@stratulatsorin)

Dă șansa fiecărei zile să fie cea mai frumoasă din viața ta, este citatul din Mark Twain postat de Simona Halep, miercuri, în ziua în care s-a căsătorit. La eveniment a fost invitat și președintele Klaus Iohannis. Simona Halep și Toni Iuruc s-au logodit în luna iunie.

„<Dă șansa fiecărei zile să fie cea mai frumoasă din viața ta>, Mark Twain”, este mesajul postat pe Instagram, de Simona Halep.

Mesajul a fost comentat de sute de persoane care îi urează sportivei „Casă de piatră”

 

„Să fie într-un ceas bun, Simona!! Să aveți parte de cea mai frumoasă zi din viața voastră. Astăzi este despre voi, despre iubire și dragoste!!”, a comentat o internaută. Alta a scris: „Așa să fie cea mai frumoasă zi din viața ta! O căsnicie fericită, bazată pe iubire, înțelegere și răbdare!”.

Emoțiile sunt diferite față de cele de pe teren, pentru că „aici e mult mai important pasul”: „Sunt bucuroasă că se întâmplă”.

Simona Halep și Toni Iuruc s-au logodit în luna iunie.

Simona Halep, „dată de gol” de Ilie Năstase

Ilie Năstase, unul dintre apropiații Simonei Halep, a fost cel care a vorbit în premieră despre căsătoria tinerei. La revenirea în țară după participarea la US Open, Simona Halep a confirmat evenimentul.

„Da, domnul Năstase m-a dat de gol. Da, ne vom căsători săptămâna viitoare, e un eveniment frumos, am emoții. Sunt emoții diferite (n.r - față de tenis). E partea personală, tenisul rămâne tenis, dar aici e mult mai important pasul și sunt bucuroasă că se întâmplă", declara Simona Halep.

Simona Halep le-ar fi transmis invitaților că va fi o nuntă fără dar și că pot aduce doar cadouri simbolice. Printre cei care vor participa la eveniment, conform informațiilor apărute în presă, s-ar număra Ion Țiriac, Gheorghe Hagi și Ilie Năstase.

Vedete Vezi toate articolele
Crossuri parteneri