Urmărește emisiunea live
Cum să deschizi o sticlă de vin fără tirbușon. Metode simple care funcționează
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay
Dacă vrei să deschizi o sticlă de vin, dar nu ai tirbușon, există câteva metode care funcționează. Iată cum se procedează.

Dacă vrei să deschizi o sticlă de vin fără tirbușon, poți să foloseşti un holșurub pe care îl înfiletezi în dopul sticlei de vin, iar apoi cu ajutorul unui ciocan tragi de capătul acestuia. 

În cazul în care nu ai un tirbuşon, foloseşte mânerul unei linguri de lemn pentru a împinge dopul în interior, scrie cumsa.ro.

Înţeapă dopul de plută al sticlei de vin cu un ac de seringă, până ce acesta ajunge în interiorul sticlei. După aceea, pompează aer în interiorul sticlei, iar dopul va fi împins din cauza presiunii.

Poți să foloseşti și o brichetă pentru a deschide sticla de vin. Încălzește suprafaţa sticlei de sub dop. Presiunea din interiorul sticlei de vin va creşte, iar dopul ar trebui să iasă singur.

Poți încerca și să poziţionează sticla cu dopul în jos, iar apoi să loveşti fundul acesteia folosind un pantof. Loveşte până ce dopul de sticlă începe să iasă. Întoarce sticla și scoate dopul.

Vezi și: Cum ștergi ecranul televizorului. Soluția eficientă pentru curățarea TV LED

Cum cureți superglue-ul de pe mâini, haine și sticlă. Metode simple și eficiente

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel