Cum să faci maioneză de post. Cea mai bună reţetă
Autor: Ana Vasilescu pe 16 noi, 16:44 | Magazin

maioneza-cartfi-prajiti

Maioneza de post este foarte uşor de preparat şi extrem de delicioasă. Aproape că nu este nicio diferenţă între aceasta şi maioneza normală. Vă prezentăm o reţetă pe care toate orice gospodină trebuie să o cunoască. 

Ingrediente

 

300 mililitri de ulei de floarea soarelui

200 de mililitri de lapte de soia

Suc de lămâie

Sare

Citeşte şi Plăcintă de mere cu nucă şi scorţişoară. Reţeta pe care trebuie să o încerci

 

Mod de preparare

 

Puneţi laptele de soia într-un bol şi adăugaţi treptat uleiul. Amestecaţi bine cu un mixer. Adăugaţi un praf de sare şi continuaţi să amestecaţi. Din când în când, mai puneţi un strop de zeamă de lămâie. În acest fel, maioneza nu va ieşi greţoasă. Se pune într-un bol şi se bagă la frigider.

Citeşte şi Reţetă de post. Aşa faci cea mai bună fasole făcăluită

 

Abonează-te la notificari
Te-ar putea interesa și...
Magazin Vezi toate articolele
Crossuri parteneri