Cum să te aperi de energiile negative. Fecioru și Voropchievici, precizări: E cel mai puternic
Autor: Rodica Mitu pe 24 iul, 21:25 | Magazin

Lidia Fecioru a vorbit despre energiile negative.

Lidia Fecioru a explicat, în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3, cum ne dăm seama când un loc sau o persoană emană energii negative și ce putem face pentru a ne proteja. 

„Atactul energetic... noi simțim omul rău. El deoache. Că deoache de invidios ce e, de rău ce e. Se spune că deoache cei care au fost întorși de la sân de mamă”, a spus Lidia Fecioru.

„Acum mulți ani de zile, la mine venea o pacientă și eu știam că deoache, mi-a și zis. A intrat și mi-a zis vai ce frumoasă sunteți astăzi. Eu mă îmbrac într-o haină de oglindă, cu oglinda în interior. Practic tot ce transmite omul se întoarce spre el. Noi, mental, ne putem proteja foarte bine. În momentul când ea a transmis această energie către mine, eu nu am avut nicio reacție, s-a întors spre ea și s-a autodeocheat”, a mai spus Lidia Fecioru. 

„Puneți un bol cu sare undeva lângă voi. Sau luați-vă un cactus, puneți-l pe birou. Dar cel mai puternic absorbant de energie negativă e turmalina neagră. E o piatră foarte puternică care distruge energiile negative. Dar să știți că e foarte scumpă”, a spus și Mihai Voropchievici. 

Te-ar putea interesa și ....
Magazin Vezi toate articolele
Crossuri parteneri