Cum să te distrezi în siguranță într-un cazino
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Deoarece industria jocurilor de noroc online continuă să crească exponențial, există îngrijorări cu privire la modul în care această popularitate sporită poate fi dăunătoare pentru unii jucători.

Cazinourile online au revoluționat lumea jocurilor de noroc, oferind noi modalități de distracție, accesibile și ușoare oricui. Dacă ești cumpătat, jocurile cu sloturi de cazino pot fi un hobby palpitant, care te poate ajuta să-ți sporești veniturile, în timp ce te distrezi din confortul casei tale. Vom vedea în continuare care sunt modalitățile prin care să ai un joc responsabil, astfel încât gamblingul să rămână o pasiune, nu o povară. La final, dacă ai chef de distracție, îți poți încerca norocul la cazino online.

1. Găsește un cazino cu o bună reputație

Dacă nu ai deja un cazino online favorit, atunci este momentul să găsești unul. Trucul pentru a găsi un loc sigur pentru a juca pe bani reali este să-ți faci cercetările. Este important ca un cazino să fie licențiat, să aibă recenzii pozitive din partea utilizatorilor și o reputație pozitivă pe Internet.

 2. Citește condițiile ofertelor promoționale înainte de a depune bani

Toate bonusurile vin cu termeni și condiții. Trebuie să citești cu atenție acești termeni înainte de a depune bani în contul cazinoului! Asigură-te că ești de acord cu toate condițiile impuse de cazino și acordă atenție jocurilor restricționate și cerințelor de pariere. Iată cele mai frecvente condiții atașate bonusurilor:

- Un bonus nu poate fi retras; numai câștigurile din bonus pot fi retrase.

- Trebuie să plasezi un număr fix de pariuri înainte de a retrage câștigurile asociate bonusului.

- Un bonus poate fi folosit doar jucând sloturi sau alte jocuri prestabilite.

3. -imagine fara descriere- (diverse-strategii_87422600.jpg)

3. Învață diverse strategii

Cazinoul online este cel mai bun loc pentru a învăța o strategie de blackjack, poker sau alte jocuri de masă. Nu există dealeri sau alți jucători care se uită la tine sau care așteaptă să acționezi. Poți să joci în ritmul tău, fără să-ți fie teamă că cineva te va judeca pentru alegerile făcute.

Din fericire, majoritatea cazinourilor online oferă versiuni gratuite pentru jocurile din portofoliu. Ai posibilitatea să exersezi fără a investi vreun ban.

4. Învață când să folosești un bonus

Toate bonusurile arată bine la prima vedere, dar nu toate sunt profitabile. Revenind la sfatul numărul doi din această listă, asigură-te că citești termenii și condițiile înainte de a solicita un bonus. Dacă vrei să joci un joc cu avantaj scăzut, cum ar fi blackjack sau ruletă, trebuie să verifici dacă poți folosi acel bonus. Ai întotdeauna la dispoziție varianta de a contacta cazinoul pentru a face o depunere fără a solicita bonusul.

5. Verifică întotdeauna condițiile de retragere înainte de a juca orice joc cu jackpot

Jocurile cu jackpot mare, cum ar fi sloturile jackpot progresive și Caribbean Stud, oferă plăți masive jucătorilor norocoși. Trebuie să te asiguri de faptul că furnizorul de jocuri de noroc nu impune restricții cu privire la câți bani poți retrage în fiecare săptămână.

2. -imagine fara descriere- (ruleta-americana_74525200.jpg)

6. Nu juca niciodată ruletă americană

Fiecare cazino online oferă două forme diferite de ruletă: americană și europeană. Singura diferență dintre cele două este că ruleta americană are un slot suplimentar marcat pentru dublu zero. Acest slot suplimentar crește șansele de a pierde un pariu. Dacă ești fan al ruletei, alege versiunea europeană. Nu există alte diferențe între jocuri.

7. Setează-ți o limită de câștig, o limită de pierdere și o limită de timp

Aceste limite au scopul de a te ajuta să păstrezi o relație sănătoasă cu jocurile de noroc. O limită de pierdere te împiedică să irosești sume mari de bani. O limită de timp te ajută să îți gestionezi cu succes timpul petrecut într-un cazino, astfel încât acest hobby să nu-ți afecteze viața socială. Deși poate părea ciudat, limita de câștig este și ea extrem de importantă. Asta deoarece tentația celor mai mulți jucători este ca după câștigarea unui premiu să investească banii în noi pariuri, pentru ca, în final, să-i piardă.

8. Ține cont de avantajul casei

Trebuie să îți amintești că există un avantaj pe termen lung al cazinoului. Indiferent cât de bine te joci, vei cheltui întotdeauna bani și vei pierde pariuri. Da, s-ar putea să ai noroc și să câștigi o grămadă de bani, dar asta necesită noroc. Cele mai multe vizite la cazino vor duce la pierderi.

Unele jocuri au un avantaj mai mare decât altele. De exemplu, avantajul casei într-un joc de ruletă americană este de 5,27%, în timp ce avantajul casei în ruleta europeană este de doar 2,7%. Rămâneți cu jocurile cu cel mai mic avantaj al casei.

9. Nu paria banii de care ai nevoie pentru altceva

Pune deoparte banii pentru jocuri de noroc și considerați că acești bani au dispărut. Acest lucru ar trebui să te ajute să folosești banii pentru facturi pentru a paria online. Sigur, dorința (și speranța) este să câștigi, însă nimeni nu poate garanta că acest lucru se va întâmpla. 

10. Dacă suna prea bine pentru a fi adevărat, probabil că nu e real

Industria jocurilor de noroc adoră să facă promisiuni mari și să distribuie bonusuri ridicole, dar cumva reușește să hrănească iluziile multor jucători. De fiecare dată când un cazinou promite ceva care sună prea bine pentru a fi adevărat, ar trebui să-ți pui câteva semne de întrebare. Un bonus de 10.000 RON poate suna bine, dar îți putem garanta că acest bonus nu va fi primit niciodată de un jucător.

11.  Participă la un turneu sloturi

Îți plac sloturile, dar nu-ți place cât de repede par să-ți tragă banii? Dacă da, ar trebui să încerci un turneu de sloturi online. Plătești o singură taxă de participare și apoi joci împotriva altor jucători. Jucătorul cu cel mai mare total la finalul turneului câștigă un premiu în bani.

Într-un turneu de sloturi nu ai extrem de multe oportunități de a câștiga bani, dar poți juca pentru o perioadă îndelungată de timp, iar dacă ai noroc, ai putea pleca și cu bani acasă.

Articol susținut de Casino.com.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel