Cum scapi rapid de părul de pisică. BICARBONATUL și OȚETUL fac minuni
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Îți iubești animalele de companie până la cer și înapoi, însă părul pe care ți-l lasă pe haine și prin casă te scoate din minți? Există câteva trucuri eficiente care te pot ajuta să scapi de aceste bătăi de cap.

Cum scăpăm de părul de pisică de pe haine? Simplu: folosim o rolă pentru scame. Un alt truc pentru a scăpa de părul de pisică de pe haine: adaugă în maşina de spălat un păhărel de oţet. Acesta favorizează desprinderea părului de pisică de pe materialele textile, scrie csid.ro.

Pentru a scăpa de ghemotoacele de blană din casă, foloseşte o mănuşă umezită sau un burete. O altă variantă este să amesteci într-un recipient cu pulverizator puţină apă şi balsam de rufe. Pulverizează pe zona dorită, apoi şterge cu o cârpă uscată. Părul de pisică se va lua mult uşor de pe canapea.

Pentru firele de păr lăsate pe dulapuri şi alte obiecte de mobilier de lemn, cel mai bine este să foloseşti o cârpă din microfibră şi un spray antistatic.

Pentru curăţarea părului de pisică de pe covoare şi carpete, folosește bicarbonatul de sodiu. Așadar, presară pe covor o mână de bicarbonat şi apoi aspiră. Părul de pisică se va lua mai ușor de pe covor.

Vezi și:  De ce miaună pisicile. Semnul că ceva nu este în regulă. Fii foarte atent când face asta!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel