Cum se pregătește Rareș Bogdan de Congresul PNL cu 5000 de oameni: masca sub nas, saluturi și îmbrățișări 
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
Congresul PNL de pe 25 septembrie va avea loc în plină pandemie. Recent, Rareș Bogdan, unul din liderii liberali a postat pe internet mai multe fotografii din Parlament în care nu respectă regulile sanitare impuse în spații închise, în pandemie. 

A rămas mai puțin de o săptămână până la Congresul PNL. România a intrat deja în valul patru al pandemiei COVID-19, cu cifre ale infectărilor în continuă creștere, iar românii trebuie să respecte reguli din ce în ce mai stricte, elaborate de autorități pentru prevenirea răspândirii virusului. În acest sens, condițiile sunt tot mai restrictive atunci când vine vorba despre organizarea nunților, botezurilor sau ale altor evenimente private. Mai mult decât atât, evenimente anunțate în urmă cu mult timp sunt deja amânate, așa cum este și concertul lui Armin Van Buuren, de la București, care ar fi trebuit să aibă loc pe 25 septembrie, odată cu mult așteptatul congres al PNL. Evenimentul politic pare însă de neclintit. 

Rareș Bogdan a postat recent pe contul său de Instagram o serie de fotografii, care par să prefigureze ce ar putea să se întâmple și la congres: europarlamentarul nu respectă nici un fel de regulă sanitară: masca este purtată sub nas, iar saluturile și apropierile nu lipsesc. 

1. -imagine fara descriere- (rares-bogdan-poza-instajpeg_71505900.jpg)

Val Vâlcu: "Organizarea unui congres politic cu 5000 de oameni în pandemie sporește neîncrederea oamenilor"

Jurnalistul Val Vâlcu este de părere că în condițiile în care populația primește tot mai multe restricții, iar politicienii ajung să le ignore, rezultatul va fi un uriaș val de neîncredere. 

"Eu pot să anticipez deja cât va fi rata de infectare: cât trebuie. Dacă organizarea congresului va fi pusă în pericol de o rată de 3 la mia de infectări, atunci ea va fi situată ceva mai jos. În preziua congresului va fi 2.99, ca la supermarket. Aceste chestiuni scad încrederea publicului. Ce gândește omul simplu: eu n-am voie la nunta cu 100 de persoane, dar politicienii pot face congres cu 5000 de oameni. Populația devine iritată de astfel de lucruri. Dacă rata va fi cum spun eu, în jur de 2.9, va crește și neîncrederea. Ce vor face? Vor plăti amenzi toți cei 5000 de participanți. Adică, în loc de bilet de intrare, eventual vor ajunge să plătescă o amendă," a spus jurnalistul Val Vâlcu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel