Cum se simte Arșinel după vaccinul Covid-19 și după ce s-au deschis teatrele la 30% din capacitate. ”E o catastrofă”
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES
Maestrul Alexandru Arșinel ne-a relatat cum se simte după ce s-a vaccinat anti-Covid-19. Mai mult, actorul a oferit interviul în contextul unor repetiții pe care le-a desfășurat miercuri, ținând cont că s-au deschis teatrele în limita a 30% din capacitate.

Starea mea de sănătate, după ce m-am vaccinat, este probabil ca și cea a milioanelor de oameni care s-au imunizat și nu au avut o reacție dușmănoasă. Adică nu s-a simțit nicio transformare în mod special. Cred că e bine acest lucru deoarece nu e obligatoriu să fii bolnav ca să faci vaccinul respectiv. Este pentru siguranță. a spus Arșinel pentru DC News.

Noi, actorii, încercăm să arătăm cât mai normal. Asta încurajează și dă optimism oamenilor, spectatorilor! Noi trăim cu anumite amintiri în care ani de-a rândul ne-a fost inoculat despre cultură că este un bun frumos al omenirii care trebuie ajutat. Sper ca cei care au venit la conducerea societății în ultimii 30 de ani sau dintotdeauna au înțeles la modul pozitiv acest lucru. Nu înseamnă că trebuie să stai cu mâna în buzunar, dar trebuie sprijinită cultura ca să îi dai curaj să supraviețuiască. a menționat Arșinel.

O catastrofă pentru cultură

Ce s-a întâmplat în ultimul an este o catastrofă pentru cultură și pentru cei care o alimentează, pentru artiști. Trebuie să trăiești, să produci ca să mănânci. Or în cultură dacă nu ai puțin sprijin material... sigur că publicul te susține prin aplauze, încurajare, dar trebuie să existe și o parte a societății care chiar trebuie să aibă grijă în ceea ce înseamnă cultura neamului. Sunt societăți, națiuni, care au supraviețuit de-a lungul secolelor prin ceea ce au lăsat în cultură.

Cei care încearcă să adauge valoare culturii sunt oameni curajoși care dintotdeauna au luptat pentru a lăsa ceva în societate. Dacă lasă mai puțin sau mai mult în urmă depinde de oamenii care percep actul cultural și îl încurajează. a concluzionat actorul Alexandru Arșinel, pentru DC News.

Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă a decis luni că în sălile de spectacol, teatre şi cinematografe va fi permis accesul publicului în limita a 30% din capacitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel