Cum slăbești în 40 zile. Nutriționistul Mihaela Bilic, ce trebuie să faci: Pare simplu?
Autor: Ema Apostu pe 16 ian, 22:14 | Sanatate

Medicul nutriționist Mihaela Bilic

Nutriționistul Mihaela Bilic a publicat o serie de sfaturi utile pentru a obține silueta dorită în 40 de zile. Ce trebuie să faci.

"Aceasta nu e o cură de slăbire, ci o reorganizare definitivă a alimentației, o reașezare a relației cu mâncarea, o redefinire a principiilor și regulilor unui stil de viață sănătos. Ce presupune? Un interval de minim 40 zile, împărțit în etape de câte 10 zile, în care ne propunem câte un obiectiv (pe rând). Până la 1 martie, veți putea spune că ați înțeles cum funcționează slăbitul și chiar ați făcut pașii cei mai importanți pentru obținerea siluetei pe care o doriți", a scris nutriționistul Mihaela Bilic pe Facebook.

"Vă invit să luați o foaie de calendar și să pornim în 10 zile de ANTRENAMENT. Ce aveți de făcut? Curățenie în alimentație! Fără rontzăieli și ciuguleli între mese, doar 3 farfurii cu mâncare consumate zilnic, în principiu la 4-5 ore distanță una de alta. Ce notați în calendar? O față tristă pentru fiecare covrigel sau alună ronțăite din greșeală.

"O scurtă listă de deserturi"

 

Pare simplu? Atunci stați că nu am terminat. Limitarea consumului de zahăr și/sau fructe la 1 produs/zi! Iată o scurtă listă de deserturi la care puteți apela: un iaurt cu fructe, o înghețată Wafă, 2-3 cubulețe ciocolată, o ceașcă de orez cu lapte, o banană sau o pară. Suficient! La treabă!

P. S. Revin cu sfaturi suplimentare pe tot parcursul antrenamentului, nu va speriați", a mai scris nutriționistul.

Te-ar putea interesa și ....
Sanatate Vezi toate articolele
Crossuri parteneri