Cum te apuci de slăbit. Cori Grămescu: Este o bază de plecare bună
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Cori Grămescu
Sursa foto: Facebook Cori Grămescu
Cori Grămescu a vorbit despre întregul proces care stă la baza unei siluete suple și unui stil de viață sănătos.

"De multe ori ne împotmolim încercând să găsim planul perfect: cea mai rapidă dietă, cel mai bun program de antrenament, soluția ideală pentru rezolvarea tuturor problemelor noastre, iar preocuparea pentru găsirea celei mai bune strategii nu ne ajută să acționăm. Este perfect normal să ne facem un plan pentru a realiza ceea ce ne-am propus și este o bază de plecare bună, însă acțiunea este cea care ne aduce rezultate. Dar cât durează să deprinzi un obicei? Obiceiurile se formează prin repetiție, astfel cu cât dedici mai mult timp dansului, de exemplu, vei deprinde mișcări noi care trec de la imposibil de efectuat la lejeritate și, prin pași mici, îți dezvolți capacitatea de a deveni bun în ceea ce faci.Timpul nu are așa mare importanță în formarea obiceiurilor, ci contează mai mult repetiția și frecvența cu care practici acțiunile necesare progresului.

Mergi la sală o dată, apoi crești treptat numărul de antrenamente la sală, apoi minutele de mișcare în aer liber, adaugi treptat mai multe fructe și legume în alimentația ta și când tragi linie vei observa că pui bazele unui stil de viață sănătos în mod natural. Prin acțiuni ușoare, care nu pun presiune asupra noastre, reușim să schimbăm comportamentele nocive în comportamente sănătoase care devin rutină prin repetiție. Și dacă aveți dubii că puteți reuși să vă atingeți obiectivele, amintiți-vă că este important să vă bucurați și de proces în sine. Nimic nu iese din prima și fără să faci zilnic câțiva pași în direcția respectivă", a scris Cori Grămescu pe Facebook.

"Aveți răbdare cu voi!"

"Rezultatele se obțin în timp, nu peste noapte. Aveți răbdare cu voi și bucurați-vă de toate schimbările, nu doar de cele fizice. Mai multă energie, o piele mai frumoasă, un ten curat, o digestie bună. Sigur, slăbirea în sine ne motivează, însă pentru o reconfigurare a stilului de viață și pentru menținerea greutății în timp este mai important să vă concentrați pe obiective ce țin mai mult de cum vă simțiți și mai puțin de câte kilograme vreți sau mai trebuie să slăbiți", a mai scris nutriționistul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel