Cum te întinerește o vizită la cabinetul stomatologic. Dr. Denisa Zaharia: Pacientul pare cu totul o altă persoană
Autor: Anca Murgoci pe 27 oct, 16:11 | Sanatate
Exclusiv

Dr. Denisa Zaharia, medic specialist ortodont, ne-a explicat cum se poate schimba fizionomia unei persoane după o vizită la cabinetul stomatologic.

Întrebată ”Cât de mult se poate schimba fizionomia unui om după purtarea unui aparat dentar? Ai avut un pacient care a fost atât de uimit de rezultat încât i se părea că este altă persoană?”, Denisa Zaharia a venit cu răspunsul.

”Din ce în ce mai mulți pacienți sunt interesați de estetică dentară și facială, iar alinierea dinților cu schimbarea poziției incisivilor modifică fizionomia pacienților. La pacienții cu dinții înclinați către interior, cu un profil drept sau înfundat în treimea inferioară a feței, aplicarea unui aparat dentar și modificarea înclinației incisivilor duc la o reașezare a părților moi, proemina ușor buza superioară, se estompează șanțurile labiale laterale, apare aspectul de întinerire.

Modificările cele mai importante faciale se produc însă atunci când asociem purtarea unui aparat dentar cu tratament chirurgical al maxilarelor și se modifică complet poziția oaselor, atunci pacietul pare cu totul o altă persoană”, a spus medicul Denisa Zaharia, fondator şi managing partner al clinicii PerfectDent, într-un interviu pentru DC News.

 

Te-ar putea interesa și ....
Sanatate Vezi toate articolele
Crossuri parteneri