Cum va fi anul 2021, PREVIZIUNEA lui Chirieac pe plan politic: Va fi săpat de la rădăcină
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Palatul Victoria    Foto: Crișan Andreescu
Palatul Victoria Foto: Crișan Andreescu
Analistul politic Bogdan Chirieac a făcut o analiză a anului viitor bazată pe ceea ce s-a întâmplat în 2020, în emisiunea „Ce se îmtâmplă?” de la DC NEWS, cu Răzvan Dumitrescu și Bogdan Teodorescu.

„2021 va fi un an foarte greu pentru toată lumea: guvern și popor. Pe de o parte, criza medicală nu se încheie. Sperăm că se va încheia în 2021, probabil undeva în toamnă, pe de altă parte criza economică este cumplită.

Ați văzut, în aceste ultime zile, s-a întâmplat ceea ce noi am spus toată campania electorală, PNL negând. Salariul minim s-a mărit cu o sumă ridicolă, alocațiile se măresc cu foarte puțin, punctul de pensie nu se mai mărește cu cât trebuia, ci cu 8%, de undeva din septembrie”, a transmis analistul, în ultima zi din an, în emisiunea „Ce se întâmplă?”.

2020, o surpriză pentru Chirieac

„Toate lucrurile acestea pe care niciun cetățean din România nu poate să spună că nu le-a cunoscut și că a fost surprins, noi le-am predicat toată campania electorală. Pentru mine, a fost surprinzător în 2020 scorul în continuare ridicat pe care l-a obținut PNL, 25%. Eu nu credeam că poate să obțină, cu tot președintele Iohannis, acest scor. Dar, mă rog, așa s-a întâmplat”, a continuat Bogdan Chirieac.

„Cu domnul Cîțu... E un personaj «ciudățel» ca să-l citez pe domnul Ciuvică. Este o persoană care nu a avut în niciun fel grijă să comunice cu atenție, cu acțiuni ciudate cum ar fi scrisoarea aceea stupidă la sediul PSD lăsată la portar și Marcel Ciolacu era înăuntru. Când a fost invitat înăuntru a fugit pur și simplu. Sunt chestiuni din aceasta de băiețel care nu sunt compatibile cu un om care era ministru de Finanțe și acum este premier”, a mai spus analistul politic.

În 2021, tendința de scădere a dreptei va continua

„Tendința aceasta descrescătoare a forțelor de dreapta, relevată de prof. Teodorescu, eu cred că va continua și în 2021. Dacă acum, în acest moment, pe la 45% sunt toate partidele de dreapta în această țară, eu cred că ele vor aluneca. Credibilitatea guvernului o să scadă, sunt două partide antisistem (USR-PLUS) cu niște personaje puternic controversate, domnii miniștri Vlad Voiculescu, Cristian Ghinea... deci, pe măsură ce vor fi greutăți, informații negative, guvernul va fi săpat de la rădăcină și cred că vor fi momente de instabilitate profundă în primele luni ale anului 2021”, a încheiat Chirieac.

VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel