Cum va fi VREMEA în toamnă și la începerea noului an școlar? Mai poți merge la plajă în septembrie? Băncilă (ANM) dă toate răspunsurile
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: RMC
WhatsApp
Vremea în luna octombrie
Vremea în luna octombrie
Gabriela Băncilă, director Meteorologie Operaţională în cadrul ANM, a spus cum va fi vremea la începutul toamnei, perioadă ce coincide și cu începerea noului an școlar. 

„Este foarte posibil ca septembrie să fie o lună bună pentru plajă”, a spus Gabriela Băncilă, adăugând ulterior: „Privind prognoza pentru următoarele patru săptămâni, în fiecare săptămână până pe 21 septembrie, temperatura medie, în special în partea de Sud-Est a țării, e mai ridicată decât ar fi normal. Concret, începem luna septembrie cu temperaturi de 26-27-28 de grade la mare.”

„Pe parcursul lunii septembrie, nopțile nu vor mai fi atât de calde, însă după-amiezile vor fi caracterizate de căldură. Prin urmare, e foarte posibil să mergem la plajă în septembrie, vorbim de o lună călduroasă. Odată ce avansăm spre toamnă, temperaturile medii scad”, a explicat Gabriela Băncilă în cadrul interviului acordat DC News TV. 

Emisiunea completă:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel