Cum va fi VREMEA până pe 10 august. Prognoza pentru următoarele săptămâni
Autor: Rodica Mitu pe 14 iul, 08:23 | Vremea

ANM, prognoza meteo

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, marți, prognoza pentru următoarele săptămâni, valabilă din 13 iulie până pe 10 august.

Săptămâna 13 - 20 iulie 

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această perioadă, la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile vestice și nord-vestice. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile sud-vestice, iar în rest va fi în general deficitar, mai ales în nord-estul țării.

Săptămâna 20 - 27 iulie

Temperaturile medii ale aerului vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval în regiunile sud-estice, iar în rest vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice pentru această perioadă. Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, cu excepția regiunilor nord-estice unde vor fi local deficitare.

Săptămâna 27 iulie – 3 august

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele specifice acestei săptămâni în sud-estul țării, iar în rest temperaturile medii se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval. Regimul pluviometric estimat pentru această perioadă va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în zonele montane.

Săptămâna 3 - 10 august

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în regiunile sudice și sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele specifice pentru acest interval. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale în regiunile sud-estice, iar în rest vor avea o tendință deficitară.

Te-ar putea interesa și ....
Vremea Vezi toate articolele
Crossuri parteneri