Cum va modifica noul ACORD guvernarea PNL - USR PLUS- UDMR. Raluca Turcan: Își ratează misiunea de om politic
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
captura digi24
captura digi24
Raluca Turcan, ministru al Muncii, a afirmat că va merge mai departe coaliția de guvernare, iar ”cine nu înțelege, înseamnă că-și ratează misiunea de om politic care a fost trimis în Guvern să guverneze”. 

”Acest Guvern a primit încredere pentru a rezolva probleme care trenează de ani de zile. Oamenii nu sunt interesați de meciurile din coaliție, de replicile tăioase, ci vor să vadă rezultate” a spus Raluca Turcan, la Digi24. Ea a precizat că pot fi obținute rezultate dacă miniștrii își fac treaba și dacă premierul lucrează bine cu miniștrii, dar și dacă există majoritate solidă care să susțină Guvernul. 

”E momentul ca tot ceea ce a părut și a fost conflict în ultimele zile să fie pus deoparte și să ne concentrăm pe rezultate” este apelul ministrului Muncii. 

Noul acord prevede că premierul va informa și se va consulta cu liderii coaliției înainte de a lua o decizie în Guvern. ”Pentru a funcționa bine, o coaliție are nevoie de calm și de bună-credință” a mai spus Raluca Turcan, care a subliniat că trebuie să fie concentrați ”pe rezultate, nu pe ciondăneli”

Raluca Turcan a afirmat că toate informațiile contradictorii lansate în spațiul public de către Vlad Voiculescu ”au scăzut nu doar încrederea în Guvern, ci chiar și-n campania de vaccinare”, iar ”vaccinarea reprezintă ușa deschisă spre revenirea la normalitate”. 

Acordul semnat de liderii coaliției de guvernare - Document

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel