Cum vezi dacă cineva are acces la contul tău de Facebook. Cel mai simplu mod
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay
Dacă bănuiești că cineva ar avea acces la contul tău de Facebook și Messenger, poți verifica acest lucru foarte ușor. Iată cel mai simplu mod prin care o poți face.

În cazul în care vrei să afli dacă cineva are acces la contul de Facebook, intră în aplicaţia de Facebook de pe telefon şi accesează secţiunea Setări, apăsând pe cele trei linii orizontale, din dreapta jos, scrie cumsa.ro. Mergi până în partea de jos a meniului şi accesează Settings & Privacy sau Securitate şi Conectare.

Accesează secţiunea Settings, iar apoi Security and Login. Astfel, vei avea vedea accesările contului de Facebook. Dacă vrei să vezi istoricul accesărilor din contul de Facebook sau Messenger, apasă butonul See all.

În cazul în care ai văzut o activitate suspectă şi ştii sigur că tu nu ai accesat reţeaua de socializare din acea locaţie, atunci ar trebui să îţi schimbi parola. Activează autentificarea în doi paşi. Astfel, vei primi un SMS cu un cod de confirmare pe fiecare dispozitiv nou pe care încerci să îl autentifici. Astfel, vei putea vedea dacă cineva îţi accesează contul de Facebook sau Messenger.

Vezi și: Cum să recuperezi pozele șterse din telefon. Simplu și rapid

Cum dezgheţi uşa și încuietoarea de la maşină dacă au înghețat. Trucuri simple

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel