Cupa Italiei. AC Milan - Torino. Tătăruşanu, decisiv pentru calificarea în sferturile Cupei Italiei - VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Foto: AC Milan
Foto: AC Milan
AC Milan, cu portarul român Ciprian Tătăruşanu între buturi, a acces în sferturile de finală ale Cupei Italiei la fotbal, învingând formaţia Torino FC cu scorul de 5-4 la loviturile de departajare.

La finalul timpului regulamentar de joc şi al prelungirilor scorul a fost egal, 0-0. Gruparea 'rossonera' îi poate mulţumi pentru această calificare lui Tătăruşanu, care a apărat unul dintre penalty-urile torinezilor, executat de venezueleanul Tomas Rincon, în timp ce milanezii au reuşit să transforme toate loviturile de la 11 m, avansând în faza următoare a competiţiei.

Portarul titular al lui AC Milan în campionat, Gianluigi Donnarumma, a fost eliminat în minutul 71 al jocului de pe San Siro, în timp ce se afla pe banca de rezerve, după ce a contestat o decizie a arbitrului de centru.

De menţionat că AC Milan, liderul campionatului italian, reuşise să o învingă cu 2-0 pe Torino FC, sâmbătă, în cadrul etapei a 17-a din Serie A. Meciul de marţi a marcat revenirea lui Zlatan Ibrahimovic în atacul lui AC Milan, după o lună şi jumătate de pauză forţată, din cauza unei accidentări, însă starul suedez nu a reuşit să-şi treacă numele pe tabela de marcaj, fiind înlocuit la pauză.

AC Milan va înfrunta în sferturile de finală câştigătoarea meciului dintre Inter Milano şi Fiorentina, care se va disputa miercuri, zi în care mai sunt programate partidele SSC Napoli - Empoli şi Juventus Torino - Genoa. Joi vor avea loc întâlnirile Sassuolo - SPAL Ferrara şi Atalanta - Cagliari, în timp ce partidele AS Roma - Spezia şi Lazio Roma - Parma se vor disputa săptămâna viitoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel