Curg felicitările pentru Andra. A făcut ANUNȚUL: "DA! Sunt emoționată"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Curg felicitările pe rețelele de socializare, pentru Andra și Cătălin Măruță.

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul românesc, iar astăzi împlinesc 12 ani de când și-au unit destinele. Artista a postat un mesaj în care i-a anunțat pe fani că se simte cea mai norocoasă și le-a mulțumit fanilor pentru mesajele frumoase pe care le-a primit. 

"De ce primesc felicitări astăzi? Pentru că acum fix 12 ani am spus "Da!" la Starea Civilă și am început capitolul frumos din viața mea în calitate de soție. Vă urez tuturor sa fiți la fel de împliniți! Eu mă declar foarte norocoasă, sunt emoționată ca în prima zi de căsătorie. Va răspund acum la mesaje, prieteni dragi!", a fost mesajul publicat de Andra, pe pagina de Instagram. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De ce primesc felicitări astăzi? Pentru că acum fix 12 ani am spus "Da!" la Starea Civilă și am început capitolul frumos din viața mea în calitate de soție. Vă urez tuturor sa fiți la fel de împliniți! Eu mă declar foarte norocoasă, sunt emoționată ca în prima zi de căsătorie. Va răspund acum la mesaje, prieteni dragi! ❤️

O postare distribuită de Andra (@andra) pe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel