Curs gratuit de dezvoltare personală, în Sectorul 6
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Primăria Sectorului 6 anunţă deschiderea unui nou curs gratuit, dedicat adolescenţilor. 

Ce contează mai mult pentru tine? Povestea sau informaţia? Dar de ce să alegi, când le poţi combina pe amândouă într-un super program de dezvoltare personal, intitulat "PoveŞtim"? Este vorba despre un nou curs gratuit, dedicat adolescenţilor din Sectorul 6, care va avea loc la Centrul de Recreere şi Dezvoltare Personală Conacul Golescu - Grant, începând cu data de 19 martie.


"Sunt mândru de cât de frumos a crescut şi s-a dezvoltat Centrul de Recreere şi Dezvoltare Personală Conacul Golescu Grant. Un proiect dedicat copiilor din comunitatea noastră, care lansează acum şi un program dedicat în exclusivitate adolescenţilor, punând, din nou, educaţia pe primul plan", a spus Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6.

Programul, destinat tinerilor cu vârste cuprinse între 14 şi 18 ani



Programul "PoveŞtim" este destinat tinerilor cu vârste cuprinse între 14 ani şi 18 ani şi are ca scop dezvoltarea personală. Stimularea gândirii critice; Creşterea atenţiei, autocontrolului şi a stării de prezenţă; Dezvoltarea imaginaţiei şi a stimei de sine sunt doar câteva dintre obiectivele cursului, pe care tinerii le vor putea lucra în cadrul a 12 sesiuni.

Îndrumaţi de un specialist în dezvoltare personală, adolescenţii vor răspunde la mai multe întrebări, precum "Ce calităţi mă definesc?", "Care sunt lucrurile pe care aş dori să le îmbunătăţesc la mine?", "Ce îmi doresc de la cei din jur?", "Cum pot să transform greşeala în lecţie?" sau "Cum pot face să mă simt valoros chiar şi atunci când greşesc?"

Descoperirea identităţii, potenţarea valorilor deţinute, conştientizarea aspectelor care pot fi îmbunătăţite şi a lucrurilor care ne influenţează, dar nu ţin de noi, transformarea greşelilor în context de învăţare şi dezvoltarea capacităţii de a trece peste emoţiile negative asociate greşelilor sunt doar câteva dintre temele pe care le vor aborda din dorinţa de a se cunoaşte şi a se înţelege mai bine, pentru o viaţă de adult împlinită şi echilibrată.

Tinerii cu vârste între 14 şi 18 ani, cu domiciliul pe raza Sectorului 6, se pot înscrie pentru acest curs la Centrul de Recreere şi Dezvoltare Personală "Conacul Golescu Grant", aflat pe Aleea Ţibleş nr. 64, email: [email protected] .

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel