Curtea de Apel Cluj menține pedeapsa închisorii pe viață pentru tânărul care și-a ucis iubita de 18 ani
Autor: Andrada Oana pe 22 feb, 10:30 | Justiție

Curtea de Apel Cluj, decizie / Imagine de succo de la Pixabay

Curtea de Apel Cluj a respins apelul formulat de tânărul care și-a ucis iubita de 18 ani la două săptămâni după ce s-au cunoscut pe Facebook. 

Curtea de Apel Cluj a respins apelul formulat de Cristian Mihai C., în vârstă de 23 de ani, care și-a ucis iubita de 18 ani în martie 2020. Crima a avut loc la două săptămâni după ce cei doi s-au cunoscut pe Facebook. 

Prin ultima decizie, Curtea de Apel Cluj a menținut pedeapsa închisorii pe viață la care tânărul a fost condamnat de către Tribunalul Maramureș, în același timp majorând daunele morale acordate familiei fetei, transmite clujust.ro.

Carmen Andreea T., elevă la Colegiul Național “Mihai Eminescu” din Baia Mare, în vârstă de 18 ani, a fost ucisă în luna martie a anului trecut și îngropată pe un câmp situat între Doroloț și Atea, în județul Satu Mare.

Dispariția tinerei a fost anunțată pe 6 martie, la Poliția Baia Mare, iar două zile mai târziu, Cristian Mihai C. a fost reținut în Vama Petea.

Rechizitoriul arată că „inculpatul i-a aplicat victimei, cu intensitate, numeroase lovituri, după care a trântit-o la pământ. De asemenea, i-a aplicat victimei o lovitură în partea stângă a capului cu un box metalic, iar în momentul în care aceasta a încercat să fugă a ţinut-o cu faţa în apa mâloasă a șanțului timp de mai multe minute până când nu a mai reacționat, după care a acoperit-o cu pământ. Moartea victimei a fost violentă, cauzată de asfixia mecanică prin înec în şanţul cu apă mâloasă”.

 

Justiție Vezi toate articolele
Crossuri parteneri