Cutremur în showbiz-ul românesc. DIVORȚEAZĂ după CINCI ani. A depus actele. "Am făcut-o"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Un nou divorț zguduie showbizul românesc. Au decis să pună capăt relației după cinci ani și un copil. 

După cinci ani de căsătorie, Anda Adam a luat o decizie radicală în privința relației ei, luându-i prin surprindere atât pe fani, cât și pe cunoscuți.

Artista a fost întotdeauna o persoană discretă și s-a ferit să-și expună viața privată, dar cu toate acestea, în urma zvonurilor și după ce a negat în repetate rânduri, a decis să spună totul și a recunoscut că a depus actele de divorț la notar și urmează să divorțeze luna viitoare. 

Anda Adam și Sorin Nicolescu au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de mai bine de cinci ani de zile, iar împreună au o fetiță, pe Evelin, în vârstă de 4 ani și jumătate, citează impact.ro.

"Nu am de ce să mă feresc"

“Nu am cum să intru în detalii despre ce s-a scris. Mereu am fost un om care și-a asumat lucruri și nu s-a ascuns. Nu am de ce să mă feresc. Atunci când eu am să pun pe rețelele de socializare că am divorțat, atunci chiar am făcut-o. Nu o să vin niciodată să dau detalii despre viața mea intimă. Nu îmi place să îmi spăl rufele în public. Ca să concluzionez, am să anunț pe social media atunci când eu și soțul meu nu vom mai forma un cuplu. Toată lumea se ceartă, mai ales în perioada asta de autoizolare”, spunea Anda Adam, în urmă cu câteva luni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel