Urmărește emisiunea live
CUTREMUR la echipa lui Ronaldo, după eliminarea din Liga Campionilor. Juventus l-a dat AFARĂ!
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Juventus
Juventus
Clubul Juventus Torino, campioana Italiei, l-a demis sâmbătă pe antrenorul Maurizio Sarri, a doua zi după eliminarea din optimile Ligii Campionilor de către Olimpique Lyon, transmite EFE. 

Juventus a postat un comunicat în care anunţă destituirea lui Maurizio Sarri din postul de antrenor, dar îi mulţumeşte pentru că a scris o nouă pagină de istorie în sezonul trecut, în care Bătrâna Doamnă a câştigat al nouălea titlu consecutiv.

Sarri a venit la Juventus în vara anului 2019, când l-a înlocuit pe Massimiliano Allegri, cvintuplu campion cu bianconeri, cvadruplu campion al Cupei Italiei, şi a semnat un contract până în iunie 2022.

Deşi a câştigat titlul, Juve a pierdut atât Supercupa Italiei cât şi Cupa Italiei, în iunie, după lovituri de departajare în faţa lui Napoli. Eliminarea din Liga Campionilor, pe care Juventus nu a mai câştigat-oi din 1996, a fost însă decisivă pentru debarcarea lui Sarri. Olympique Lyon s-a calificat în sferturile Ligii Campionilor datorită golului în deplasare, câştigând acasă cu 1-0 în meci retur şi pierzând cu 1-2 manşa secundă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel