DACIA - JEEP, confruntarea zilei în Serie A
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Confruntarea zilei în campionatul Italiei, între două mărci auto: de o parte DACIA românească, de partea cealaltă marca americană JEEP. 

A fost confruntarea mărcilor auto pe tricourile jucătorilor de la Udinese şi Juventus, în Serie A. Cei de la Udinese - gazele partidei - cu DACIA pe tricouri, iar echipa lui Ronaldo, "Bătrâna Doamnă" - Juventus, cu JEEP. 

Juventus Torino a învins duminică pe Udinese, într-un meci contând pentru etapa a 34-a din Serie A, scor 1-2 (0-1), ambele goluri fiind marcate în ultimele 10 minute ale meciului de Ronaldo. Juventus e pe locul 3, la egalitate de puncte cu Atalanta, și rămâne în luptă pentru locul 2 în Italia. Udinese – Juventus Torino s-a încheiat duminică, cu scorul de 1-2 (1-0). Gazdele au deschis scorul în minutul 10, prin Molina, care a marcat din interiorul careului, cu un șut din prima.

Juventus a egalat în minutul 83, din lovitură de pedeapsă, executată de Ronaldo. Același Ronaldo a marcat golul victoriei, în minutul 89, cu o frumoasă lovitură de cap, după o centrare venită de la Rabiot. Pentru atacantul portughez a fost golul cu numărul 27 în acest sezon, în Serie A, el conducând detașat, cu 6 goluri avans în fața lui Lukaku, care are 21 de reușite și care duminică a devenit campion cu Inter.

Juventus acumulează 69 de puncte și e pe locul 3, la egalitate cu Atalanta, cu 4 etape înainte de finalul sezonului, transmite Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel