Dacian Cioloș a cooptat încă un jurnalist în politică. Va candida la primărie din partea PLUS
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
Dacian Cioloș
Dacian Cioloș
 Liderul PLUS, Dacian Cioloș, a anunțat sâmbătă că fostul jurnalist Liviu Iolu este candidatul formațiunii la Primăria Iași, iar Daniel Șandru la Consiliul Județean.

Liderul PLUS, Dacian Cioloș, a anunțat sâmbătă la Iași candidații formațiunii pentru Primărie și Consiliul Județean. Este vorba de Liviu Iolu și Daniel Șandru.

„Cu Liviu Iolu am avut ocazia și plăcerea să colaborez la Guvern, a fost purtătorul de cuvânt al Guvernului din 2015-2016 și după ce am terminat mandatul la Guvern, Liviu avea de ales: să se întoarcă în presă cu competența pe care o câștigase la Guvern, dar a decis să rămână în continuare în proiectul civic și apoi în proiectul politic pe care l-am lansat. (...) Daniel Șandru, care este profesor universitar, este ieșean, am avut plăcerea să colaborez cu el la Guvern, a fost secretar de stat la Cancelaria Guvernului și s-a ocupat de pregătirea Centenarului, după care, după terminarea mandatului s-a reîntors în Iași și știu că a avut inclusiv colaborări cu administrația publică locală, cunoaște foarte bine județul”, a declarat Dacian Cioloș.

Candidații finali ai Alianței USR-PLUS vor fi desemnați în următoarea perioadă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel