Dan Barna: Demiterea lui Voiculescu, unilaterală. Ridică semne de întrebare asupra capacității lui Florin Cîțu
Autor: Rodica Mitu pe 14 apr, 15:10 | Personalități politice

foto gov.ro

Dan Barna a susținut, miercuri, o conferință de presă după demiterea lui Vlad Voiculescu din funcția de ministru al Sănătății.

„România este într-un război cu pandemia COVID. În astfel de momente, se testează maturitatea politică a liderilor. Demiterea în această dimineață de către premierul Cîțu a ministrului Sănătății este o decizie unilaterală și imatură politic, care ridică mari semne de întrebare asupra capacității premierului Florin Cîțu de a conduce o coaliție funcțională în această perioadă complexă și delicată pentru România”, a spus Dan Barna.

„Ne-am asumat să luăm deciziile majore împreună prin consultare și dialog și acest lucru s-a întâmplat până astăzi”, a mai spus Dan Barna. 

„Nu a existat nicio consultare, nici ieri, nici astăzi, nici în ultimele zile legate de o astfel de decizie”, a mai zis Barna. 

Amintim că premierul Florin Cîțu i-a înaintat lui Klaus Iohannis documentele de revocare din funcția de ministru al Sănătății a lui Vlad Voiculescu, iar  președintele a semnat revocarea. De asemenea, a fost demisă și Andreea Moldovan, secretar de stat la ministerul Sănătății.

Personalități politice Vezi toate articolele
Crossuri parteneri