Dan Barna nu crede că va trece moțiunea. Denise Rifai: ”Pe cine vrea să ajute liderul USR? Își demobilizează parlamentarii”
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
Dan Barna nu crede că va trece moțiunea. Denise Rifai: ”Pe cine vrea să ajute liderul USR? Își demobilizează parlamentarii”
Dan Barna nu crede că va trece moțiunea. Denise Rifai: ”Pe cine vrea să ajute liderul USR? Își demobilizează parlamentarii”
Denise Rifai este convinsă că Guvernul Dăncilă nu va trece testul moțiunii de cenzură, însă, la începutul emisiunii sale de miercuri seara s-a arătat nedumerită de mesajul controversat al liderului USR, Dan Barna.

Denise Rifai a luat foc după declaraţia lui Dan Barna făcută chiar cu o zi înainte moţiunii, în care zice că "nu bagă mâna în foc că va trece".

”Știm că pentru cei care au lucrat la această moțiune în frunte cu PNL sunt momente foarte dificile. Eu nu înțeleg altceva. Eu nu înțeleg jocul pe care îl face liderul USR Dan Barna, care și aeară și astăzi ne-a tot spus și ne-a tot declarat că el e foarte sceptic că moțiunea va trece. Deci domnul Dan Barna e un lider politic care pur și simplu își demobilizează parlamentarii. Deci face un joc pentru Dăncilă. Nu înțeleg de ce face asta! De ce Dan Barna ne spune că are puțină experiență, deci recunoaște despre sine că are puțină experiență politică, și că este foarte reticent și că nu crede că va trece moțiunea. Un foarte ciudat și deloc la locul lui acest joc pe care-l face Dan Barna. Mie nu-mi place deloc. Pe cine vrea să ajute liderul USR și de ce face asta în acest moment? Nu-și dorea cumva Dan Barna alegeri anticipate? Interesant cu domnul Barna” a comentat Denise Rifai în de utul emisiunii ”Legile Puterii”.

În încercarea de a obţine totuşi o lămurire din partea USR, jurnalista l-a rugat pe deputatul Stelian Ion să explice, însă acesta a reuşit să o enerveze şi mai tare pe moderatoarea emisiunii:

Stelian Ion (USR): ”A fost pentru cei care jonglează şi trec dintr-o parte în alta şi se lasă cumpăraţi”.

Denise Rifai: ”Nu mai pot! Dacă un om este nehotărât... deci sunt foarte mulţi parlamentari cărora le place să fie mereu în barca puterii şi-n secunda în care unul iese şi spune, lider de partid, 'eu sunt reticent domnule că va trece moţiunea', evident că ăla care era taman gata să voteze moţiunea o să zică 'măi, băieţi, eu mă duc dincolo dacă şi Dan Barna zice că e reticent'. Ce nu înţelegeţi? Pe bune!" a fost un scurt dialog între cei doi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel