Dan Barna, reacţie după scandalul din şedinţa cu PLUS. Acuze de FAKE NEWS
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Dan Barna - Dacian Ciolos
Dan Barna - Dacian Ciolos
Liderul USR, Dan Barna, a avut prima reacţie după ce în şedinţa cu PLUS ar fi avut loc un scandal pe tema "resuscitării" lui Cristian Ghinea şi a afirmat că au fost lansate mai multe ştiri false. 

"Ce faci când îți iei fake news?

M-am întrebat de mai multă vreme ce e mai bine să faci când citești un fake news, o minicună ordinară care te privește direct: să ignori cum te îndeamnă bunul simț sau să răspunzi făcând corecțiile necesare. Experiența recentei campanii mi-a arătat că ignorarea nu e mereu cea mai inspirată variantă așa că fac necesarele precizări despre știre falsă rostogolită azi în media referitoare la propunerea de catre mine a listei comitetului executiv al USR in sedința comună a Alianței USR PLUS:

FACTUAL: Afirmatia că aș fi propus respectiva listă direct în ședința comună, fără anterioara discutare și prezentare a ei colegior mei din BN USR este falsă. Prima propunerea a listei a avut loc in sedinta Biroului National al USR încă din 11.12.2019, cand mai multi colegi au declinat oferta de a face parte din comitetul executiv. Ce de-a doua prezentare internă a formei listei propuse a avut loc chiar duminică cu o zi inaintea ședinței comune, intr-o sedinta on line a BN dedicată exact trecerii în revistă a subiectelor ședinței ce urma a doua zi. Ce-a de-a treia prezentare s-a intamplat în aceeași seară pe grupul comun de discuții când au fost transmise listele de propuneri USR si PLUS.", a scris Dan Barna pe Facebook. 

VEZI ŞI Scandal în USR după ce Barna a încercat "resuscitarea" lui Ghinea. PLUS a părăsit ședința

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel