Dan Barna (USR): La momentul acesta trebuie schimbată şi Constituţia!
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Dan Barna
Dan Barna
Preşedintele USR, Dan Barna, afirmă că se impune modificarea Constituţiei.

Preşedintele USR, Dan Barna, afirmă că se impune modificarea Constituţiei României întrucât nu mai cuprinde realitatea actuală, fiind necesară o reformă constituţională profundă, astfel încât, în situaţia în care apare o criză politică, să poată fi declanşate alegeri anticipate.

'La momentul acesta trebuie schimbată şi Constituţia, fiindcă este ca o haină veche care e ruptă la coate şi scurtă la mâneci, care nu mai cuprinde realitatea actuală a României. De aceea e nevoie de o reformă constituţională foarte importantă, în care, în situaţie de criză, să poţi avea anticipate, să te întorci la popor. Pentru că altfel vedem un PSD care nu mai are legitimitate deloc, rezultatele de anul trecut au confirmat, care ţine Parlamentul captiv şi face toate aceste bătăi de joc, din punctul meu de vedere, a ceea ce înseamnă perspectiva de ieşire din criză', a declarat Dan Barna, la Digi 24.

Liderul USR a precizat că alegerile anticipate nu pot fi declanşate altfel decât în modul în care se vede în ultimele zile în spaţiul public, fiindcă Legea fundamentală a ţării nu permite altă procedură, informează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel