ȘOC în showbiz. Dan Bittman, surprins cu noua iubită. Cine este femeia
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Cuplu neașteptat în showbiz. Dan Bittman s-ar fi mutat de acasă. Cine este noua iubită.

La aproape 58 de ani, Dan Bittman are o energie inepuizabilă și se dovedește a fi, în continuare, unul dintre cei mai râvniți bărbați din showbizul autohton. 

Cu toate acestea, se pare că artistul a dat cu piciorul la o relație de peste două decenii cu Liliana Ștefan, femeia care i-a dăruit trei copii și s-a mutat în chirie alături de noua iubită. 

33 de ani diferență de vârstă 

Se pare că cea care l-a cucerit este Monica Odagiu, cea pe care Dan Bittman a sprijinit-o și a ajutat-o să-și dezvolte cariera, compunându-i și o melodie pe care au cântat-o în duet. 

În plus, speculațiile despre relația lor au tot apărut de-a lungul timpului, iar idila dintre Monica ar fi început încă din anul 2015, chiar dacă diferența dintre ei este de 33 de ani. Mai mult decât atât, deși mereu a fost un tip extrem de discret, Bittman nu a ascuns-o pe Monica, în gașca de prieteni sau de artiști apropiați. Drept dovadă că a ieșit de mai multe ori alături de ea la diverse întâlniri, mai mult sau mai puțin formale, de ordin profesional sau de recreere.

Bittman și Liliana Ștefan, act notarial de despărțire

Ca urmare a separării, semn că decizia este una serioasă și nu una de moment, Bittman și Liliana Ștefan ar fi parafat un acord amiabil, la notariat, pentru următorii trei ani, privind o custodie comună, dar condiționată de un anume orar, pentru mezinul lor, Mark Nicholas Bittman, în vârstă de 13 ani, citează libertatea.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel